About

 

Mijn naam is Nina, en ik maak. Ik maak tekeningen, letters, kaarten, kalenders, posters en meer. Ik ben het liefst in de weer met een kroontjespen en mooie inkten. Ik word blij van mooie details, imperfectie, eenvoudige maar bijzondere materialen, en dat grootse gevoel wanneer alles lijkt te kloppen.

Tijdens een opleiding kunstgeschiedenis leerde ik kijken. Kijken naar vormen, kleuren, composities, materialen en technieken. Dat was heerlijk, maar langzamerhand ontdekte dat ik nog liever zelf creëerde. Begin 2015 is daaruit ninamaakt ontstaan.

Onder die naam illustreer, ontwerp en verkoop ik kaarten. Behalve in mijn eigen webshop, worden de producten ook in een aantal stenen winkeltjes verkocht. Daarnaast werk ik graag in opdracht, bijvoorbeeld voor geboorte- en trouwkaarten, een website of tijdschrift.

Met mijn illustraties wil ik het leven een beetje lichter maken. Want hoe zwaar en donker de dingen soms ook zijn, ik geloof dat er altijd hoop is. Soms zoveel dat het je bijna overvalt. En soms zijn het maar hele kleine glimpjes, verstopt in alle chaos. Maar heus, ze zijn er. Dus daarover teken ik: over schoonheid in de gewone dingen, liefde in een klein gebaar en lichtjes in een donkerblauwe nacht.

Wil je meer weten over mijn werk of over mijzelf, of wil je graag eens samenwerken? Kijk dan even op de contactpagina, daar vind je vast wat je zoekt. En lijkt het je leuk om regelmatig kijkjes achter de schermen te krijgen en mee te denken over nieuwe ontwerpen en ninamaakt-plannetjes? Wees welkom bij de club! 🙂

ninamaakt - Nina

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren